Project Yatra

Project Yatra biedt kansen aan studenten, stagiairs en jongeren, evenals docenten, trainers, jeugdwerkers, en personeel van onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties om een ​​leer- en/of beroepservaring in Marokko op te doen. Project Yatra wordt ondersteund door verschillende partners.

Yatra-partners zijn non-profit organisaties, verenigingen, NGO’s, ondernemingen, overheidsinstanties, fondsen en subsidieprogramma’s die een bijdrage willen leveren aan de groei en ontwikkeling van Nederlandse jongeren tussen de 17 en 30 jaar. Samen met Project Yatra geven Yatra-partners Nederlandse jongeren de kans om internationale ​​leer- en/of beroepservaring op te doen en zich te bekwamen in belangrijke competenties zoals werken in teamverband, conflictmanagement en leiderschap. Daarnaast zorgen Yatra-partners samen met Project Yatra dat kansarme kinderen in Marokko toegang hebben tot basisvoorzieningen zoals voeding, kleding, onderwijs en sport. In Marokko werkt Project Yatra met lokale partnerorganisaties die door de Europese commissie geaccrediteerd zijn.

Europese Commissie

De Europese Commissie is de uitvoerende macht van de Europese Unie en handelt in het belang van alle EU-landen samen. De Europese Commissie kan worden beschouwd als het ‘dagelijks bestuur’ van de Europese Unie. De Europese Commissie ondersteund Project Yatra vanuit het Erasmus+ programma.

Erasmus+

Erasmus+ is een nieuw EU-programma voor onderwijs, opleiding, jeugd en sport voor 2014-2020.
Het Erasmus+ programma is bedoeld om vaardigheden en inzetbaarheid te verbeteren, evenals het moderniseren van onderwijs, opleiding en jeugdwerk. Erasmus + ondersteunt verschillende soorten projecten zoals Project Yatra en transnationale partnerschappen tussen onderwijs-, opleidings- en jeugdinstellingen en -organisaties om de samenwerking te bevorderen.

Wil jij ook Yatra-partner worden?

Ben je een non-profit organisatie, vereniging, NGO, onderneming of overheidsinstantie?
Wil je je naam verbinden aan een initiatief dat ‘goed doen in de wereld’ combineert met ‘leren, ontwikkelen en groeien’?
Wil je een bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van Nederlandse jongeren tussen 17 en 30 jaar?
Heb je deelnemers die je een ​​leer- en / of beroepservaring in het buitenland wilt aanbieden?
Zoek je een geschikt internationaal project met uitdagende taken voor jouw deelnemers?
Wil je een betrouwbare partner die geaccrediteerd is door de Europese Commissie?

Klik dan hier en neem direct contact op met ons.

Met Project Yatra kun je dat allemaal realiseren en nog meer. Wij gaan graag met jou in gesprek om te bespreken wat je doelen zijn en hoe we dat samen kunnen realiseren. Project Yatra verzorgt een volledig traject van ervaringsleren in het buitenland. Project Yatra regelt alles omtrent de reis (tickets, visa, transfers), accommodatie, vrijwilligerswerk, verzekering, training en begeleiding.

Klik hier en stuur ons een mail.